چند کلید ترکیبی کاربردی در ویندوز Xp
5 کاربرد جالب کلید Alt
چطور میشه یه عکس رو ، رو mp3 گذاشت؟؟؟
این مراحل برای Windows Media Player 11 بود.
رجیستری کردن برنامه ها توسط رجیستری ویندوز
از کار انداختن هشدار پٌر شدن Hard
محو شدن folder option و طریقه برگرداندن آن
نحوهی تبدیل ویندوز کامپیوتر به ویندوز سخنگو
قابلیت Auto Save در Word
ترفند مخفی کردن درایو
پنهان کردن پوشه
روشهاي مورد استفاده قفل شکنان(Crackers) ها براي شکستن قفل نرم افزار
حرکت نشانه گر موس با کیبورد
قرص قرمز مخفی شده در Adobe Photoshop CS3
ابتدا نرم افزار فتوشاپ را اجرا کنید.
دقت کنید این ترفند مخصوص Adobe Photoshop CS3 میباشد. برای اطمینان از این موضوع از منوی Help به About Adobe Photoshop CS3 بروید.
برای یافتن قرص قرمز مخفی شده ، کلید Ctrl را بر روی کیبورد نگاه داشته و به وسیله موس از منوی Help به About Adobe Photoshop CS3 بروید.
خواهید دید که تصویر معرفی سازندگان برنامه پدیدار نخواهد شد و به جای آن تصویر یک قرص قرمز نمایان خواهد شد.
پس از پدیدار شدن این تصویر ، با استفاده از دکمه PrtScr بر روی کیبورد از صفحه عکس بگیرید.
روی قرص قرمز کلیک کنید تا محو شود.
سپس از منوی File روی New کلیک کنید تا یک صفحه جدید ایجاد کنید.
از منوی Edit روی Paste کلیک کنید تا عکسی که از صفحه قرص قرمز گرفتید نمایش پیدا کند.
حالا از منوی Images به Adjustments و سپس Levels بروید.
اعداد موجود در قسمت مربوط به Input Levels را به شکل زیر در سه فیلد موجود وارد کنید:
52 - 1.00 - 0
پنجره را OK کنید.
خواهید دید که اکنون به جای یک قرص قرمز یک گربه قرمز دارید!
اما کار دیگری که با این قرص قرمز میتوان کرد ، یک بار دیگر از صفحه قرص قرمز عکس بگیرید و آن را در فتوشاپ وارد کنید.
حالا از از منوی منوی Images به Adjustments و سپس Equalize بروید.
خواهید دید اینبار تصویر فردی نمایش پیدا خواهد کرد.
او "بروس فریسر Bruce Fraser" مولف کتاب "Real World" ، عکاس و یکی از اعضای اصلی گروه سازندگان فتوشاپ بود که در نسخه های قبلی فتوشاپ نقش به سزایی داشت. او متولد سال 1954 بود که در دسامبر 2006 درگذشت.
این موضوع نیز به پاس خدمات او به فتوشاپ به عنوان یک ترفند مخفی در برنامه قرار داده شده است.
ساخت آسان پشت زمینه ماتریکس در فتوشاپ
ابتدا Photoshop را اجرا نمایید.
(این کار از نسخه Adobe Photoshop CS 8 به بعد امکان پذیر است.)
حال با استفاده از File > New یک تصویر جدید در ابعاد مورد نظرتان ایجاد کنید.
به Filter > Texture > Grain بروید. Intensity را بر روی 100 و Contrast را بر روی 90 تنظیم کنید. در منوی Grain Type نیز Vertical را انتخاب کنید. OK کنید.
به Filter > Artistic > Neon Glow مراجعه کنید. عدد Glow Size را 5 و Glow Brightness را بر روی 20 تنظیم کنید. Glow Color را نیز بر روی (تک دانلود) رنگ سبز تعیین کنید. این پنجره را نیز OK کنید.
اکنون فیلتر Filter > Stylize > Glowing Edges را اعمال کنید. Edge Width را 1 ، Edge Brightness را 6 و Smoothness را بر روی 2 تنظیم نمایید. OK کنید.
و به آخرین فیلتر یعنی Filter > Blur > Motion Blur بروید. Angle را بر روی 90 و Distance را 4 تنظیم کنید. پنجره را OK کنید.
اکنون شما یک صفحه با پشت زمینه ماتریکسی دارید.
با کمی درایت میتوانید تغییراتی در رنگ و قسمت های مختلف آن بدهید.
شکستن Master Password نرم افزار Folder Guard
بدین منظور:
ابتدا دقت کنید انجام این ترفند زمانی امکان پذیر است که پس از اجرای اولیه نرم افزار ، قابلیت Emergency Recovery Utility در برنامه فعال بوده باشد که اکثر اوقات اینگونه است.
همچنین برنامه Folder Guard نصب شده به صورت رجیستر شده باشد (توسط شماره سریال اولیه). که معمولأ این کار توسط کاربر پس از نصب صورت گرفته است.
حالا برای بازیابی Master Password یا پسورد ورودی به برنامه:
به محل نصب برنامه بروید.
برنامه به طور پیش فرض در مسیر Program Files/Folder Guard Pro نصب است.
سپس فایل Setup.ini را به وسیله Notepad ویندوز باز نمایید (با راست کلیک و انتخاب Open With).
حالا خود نرم افزار Folder Guard را اجرا نمایید.
پس از درخواست Master Password بر روی گزینه ?Forgot your password کلیک کنید.
اکنون در صفحه بعدی ، سه عبارت Number of Copies ، Register Name و License Key را به وسیله همان فایل Setup.ini که باز نموده اید پر کنید.
در خطوط ششم ، هفتم و هشتم فایل Setup.ini ، پاسخ های فیلدهای درخواستی در برنامه درج شده است.
کافی است عبارت های جلوی علامت مساوی در آن خطوط را در درون فیلدهای موجود در برنامه وارد نمایید ، سپس دکمه Continue را بزنید.
سوال پرسیده شده را نیز با Yes پاسخ دهید.
پیغامی مبنی بر موفقیت آمیز بودن عملیات پاکسازی پسورد دریافت می نمایید.
اکنون میتوانید یک Master Password جدید بر روی برنامه تنظیم کنید.
Copy و Cut را سریعتر انجام دهید
ترفند براي مرورگر Fire Fox
فایرفاکس مرورگری بسیار انعطاف پذیر است که تقریبأ هر نقطه ای از آن را میتوان با استفاده از تنظیمات داخلی و یا افزونه ها، بطور دلخواه ویرایش نمود. یکی از بخشهای مهم فایرفاکس ، بخش Config آن است که با تایپ عبارت about:config میتوانید به آن دسترسی داشته باشید. about:config را در اصل میتوان پشت پرده فایرفاکس دانست که با استفاده از آن تغییرات فراوانی در مرورگر امکان پذیر است. هم اکنون قصد داریم تا 17 ترفند استثنایی در بخش about:config فایرفاکس را برای شما بازگو نماییم که چگونه فایرفاکس خود را با ویرایش کلیدهای بخش Config به شکل و حالت دلخواه خود در آورید. هیچکدام از این تنظیمات در بخش Options فایرفاکس نیست و به به همین دلیل میتواند برای هر کاربری تازگی داشته باشد.
* ابتدا پیش از هر کاری بایستی به محیط about:config فایرفاکس وارد شوید.بدین منظور فایرفاکس را اجرا نمایید.
سپس عبارت about:config را در نوار آدرس وارد کرده و دکمه Enter را بزنید.
اگر با پیغامی مواجه شدید روی دکمه I'll be careful, I promise! کلیک کنید.
به بخش Config خوش آمدید! در ادامه برای شما کاربرد و نحوه تغییر 17 کلید که وظایف جالبی را بر عهده دارند را در قالب 17 ترفند مطرح میکنیم؛
پس از اجرای هر ترفند کافی است فایرفاکس را بسته و آن را از نو باز کنید تا تغییر اعمال گردد.
1- تعیین میزان حداکثر و حداقل بزرگنمایی بر روی صفحات
با نگه داشتن کلید Ctrl و حرکت دادن غلتک موس میتونید بر روی صفحات Zoom کنید، چه به بیرون و چه به داخل. حال با ویرایش کلیدهای زیر میتوانید حداکثر و حداقل میزان بزرگنمایی را مشخص کنید:
به دنبال کلید zoom.maxPercent بگردید. این کلید حداکثر میزان «زوم به جلو» صفحات و اشیا داخل آن را مشخص میکند. با وارد کردن عدد مورد نظر، درصد حداکثر زوم را مشخص کنید.
به دنبال کلید zoom.minPercent بگردید. این کلید حداقل میزان «زوم به عقب» صفحات و اشیا داخل آن را مشخص میکند. با وارد کردن عدد مورد نظر، درصد حداقل زوم را مشخص کنید.
2- تعیین حداقل و حداکثر طول تب ها
هنگامی که تعداد تب ها در نوار تب ها کم باشد، اندازهشان هم بزرگتر هست و اگر تعداد تب ها زیاد باشد، فشردگیشان بیشتر و در نتیجه تبهای کوچکتری خواهیم داشت. حال قصد داریم حدأکثر و حدأاقل طول تب ها را در این دو وضعیت، تعیین کنیم:
بدنبال کلیدی به نام browser.tabs.tabMinWidth بگردید. بر روی آن دو بار کلیک کنید و با دادن مقدار عددی دلخواه بر حسب پیکسل، حداقل طول تب را مشخص کنید.
بدنبال کلیدی به نام browser.tabs.tabMaxWidth بگردید. بر روی آن دو بار کلیک کنید و با دادن مقدار عددی دلخواه بر حسب پیکسل، حداکثر طول تب را مشخص کنید.
3- عدم نمایش FavIcon در تب ها
شاید بخواهید که هیچ آیکونی از سایتها و وبلاگهایی که باز میکنید (Faviconها) ، در تب خودش نشان داده نشود. برای اینکار بدنبال کلیدی با نام browser.chrome.favicons بگردید و به آن مقدار False را بدهید.
4- نمایش آدرسهایی که در نوار آدرس فقط بصورت دستی تایپ شده اند
در حالت پیشفرض، هنگامی که در نوار آدرس شروع به تایپ یک کلمه یا آدرس میکنید تمام لینکها و آدرسهایی که در History ثبت شده اند و متن تایپ شده آنها، نمایش داده میشوند. این موضوع گاهی اوقات آزار دهنده میشود چرا که چندین آدرس (ترفند سیتی) برایتان لیست میشود و پیدا کردن آدرس مورد نظر از میان آنها خیلی سخت است. شاید دوست داشته باشید که فقط آدرسهایی را که قبلأ بصورت دستی تایپ کرده اید، در آن لیست نشان داده شود تا راحتتر بتوانید آدرس مورد نظر خود را بیابید.
بدین منظور دنبال کلیدی با نام browser.urlbar.matchOnlyTyped بگردید.
به آن مقدار true بدهید.
5- تعیین تعداد آدرسهای پیشنهادی در نوار آدرس
اگر دوست دارید تعداد آدرسهای پیشنهادی در نوار آدرس را کم یا زیادتر کنید مراحل زیر را دنبال کنید:
دنبال کلیدی با نام browser.urlbar.maxRichResults بگردید.
به جای مقدار 12 که پیشفرض است، مقدار دلخواه خود را تنظیم کنید.
6- نمایش پیغام "بارگذاری صفحه با مشکل مواجه شد" به جای پیغام خطا
حتمأ دیده اید هنگامی که یک صفحه وب بنا به هر دلیلی در فایرفاکس باز نشود، متن Error در همان صفحه درج میگردد. شاید شما نیز دوست داشته باشید که این Error در یک پنجره پیغام خطا -درست مثل ویندوز و نسخه های قدیمی فایرفاکس- نمایش داده شود. برای اینکار:
کلیدی با نام browser.xul.error_pages.enabled را جستجو کنید.
با دو بار کلیک بر روی آن، Value (مقدار) آن را از true به false تغییر دهید.
7- عدم نمایش کادر محاوره ای هنگام ایستادن موس بر روی دکمه های Toolbar
هنگامی که روی کلیدهای منوی ابزار توقف کنید یک کادر محاوره ای (Tool Tip) نشان داده میشود که توضیحی درباره آن کلید میدهد. برای غیر فعال کردن آن ، کافیست به کلید browser.chrome.toolbar_tips مقدار false را بدهید.
8- غیر فعال کردن Virus Scanner مرورگر
هنگامی که فایلی را با دانلود منیجر فایرفاکس دانلود کنید، بعد از اتمام دانلود آن و قبل از اینکه فایل را آماده استفاده کند، بمدت چند ثانیه فایل را با یک اسکنر برای ویروسی بودن آن چک میکند. این امر ممکن است چندان به مذاق شما خوش نیاید.
برای غیر فعال کردن آن بدنبال کلید browser.download.manager.scanWhenDone بگردید و به آن مقدار false بدهید.
9- عدم نمایش «هشدار اتمام دانلود»
بعد از اتمام دانلود فایل ها توسط دانلود منیجر فایرفاکس، پیغامی کوچک در سمت راست و پایین مرورگر ظاهر میشود و شما را از خاتمه یافتن دانلود با خبر میسازد.
برای غیرفعال کردن این پیغام به کلید browser.download.manager.showAlertOnComplete مقدار false بدهید.
10- غیرفعال کردن متن های چشمک زن
در بعضی از وبلاگها و سایتها (ترفند سیتی)، ممکن است در جایی از صفحه نوشته ای را ببینید که ظاهر و غیب میشود.
برای غیرفعال کردن این ویژگی ، به کلید tarfandestan browser.blink_allowed مقدار false را بدهید.
11- افزایش تعداد تب های ذخیره شده در بخش Recently Closed Tabs
وقتی در فایرفاکس یک تب را میبندید، آدرس آن در قسمت Recently Colsed Tabs موجود در منوی History ذخیره میشود که میتوانید با کلیک بر روی آدرس مورد نظر، تب بسته شده را دوباره و به سرعت باز کنید. در حالت پیشفرض فقط 10 تب در این بخش ذخیره میشود.
اگر میخواهید تعداد تب های ذخیره شده در آن را افزایش دهید، کافیست که به کلید browser.sessionstore.max_tabs_undo مقداری بیش از 10 را بدهید.
12- باز شدن تب جدید برای نمایش نتایج جستجو از Search bar
وقتی اقدام به جستجوی عبارتی در نوار جستجوی فایرفاکس میکنید، ابتدا آن را در نوار جستجو تایپ کرده و بر روی دکمه جستجو کلیک میکنید.در این هنگام، نتایج جستجو در تبی که شما در آن حضور داشتید باز میشوند.
اگر دوست دارید که هنگام کلیک بر روی دکمه جستجو، نتایج در تب جدیدی نشان داده شوند، به کلید browser.search.openintab مقدار true بدهید.
13- عوض کردن ادیتور سورس صفحات وب
اگر بخشی از صفحه (متن یا هر چیز دیگر) را با کلیک موس انتخاب یا Highlight کنید و از منوی کلیک راست گزینه View Selection Source را انتخاب کنید، سورس صفحه و آن بخش انتخاب شده در یک ادیتور که مختص خود فایرفاکس است به نمایش در می آید.
اگر میخواهید که آن ادیتور را به سلیقه خودتان عوض کنید و هنگام کلیک بر روی گزینه View Selection Source نرم افزار مورد نظرتان برای نمایش سورس صفحه پدیدار شود، مراحل زیر را دنبال کنید:
ابتدا به کلید view_source.editor.external مقدار true دهید.
سپس کلید view_source.editor.path را پیدا کرده و برای مقدار آن، از آدرس ادیتور مورد نظر خودتان استفاده کنید. مثلاً برای Notepad میتوانید مقدار C:\WINDOWS\NOTEPAD.EXE را به کلید بدهید تا برای نمایش سورس صفحات، از Notepad استفاده شود.
14- کمتر کردن مقدار حافظه اشغال شده توسط فایرفاکس
با اینکار هنگامیکه شما فایرفاکس را Minimize کنید ، حدود 10 مگابایت از فضایی که فایرفاکس از رم اشغال کرده است، به Virtual Memory انتقال می یابد (ترفند سیتی) و اینگونه شما فضای رم بیشتری هنگام Minimize کردن فایرفاکس دارید.
برای اعمال این قابلیت ، بر روی یک کلید (هر کلیدی) کلیک راست کنید و از منوی New گزینه Boolean را انتخاب کنید. در پنجره باز شده config.trim_on_minimize را وارد کنید. در آخر مقدار True را برای کلید ساخته شده قرار دهید.
15- درجه بزرگنمایی یکسان برای همه سایتها
وقتی شما میزان Zoom یک سایت را تغییر میدهید (با کلید Ctrl و غلتک موس) ، آن مقدار بزرگنمایی فقط برای همان سایت ذخیره میشود .اگر دوست دارید که یک مقدار زوم ثابت (مثلاً 110%) بر روی همه سایتها اعمال شود، به کلید browser.zoom.siteSpecific مقدار false دهید.
16- غیرفعال کردن ویژگی محو شدن اتوماتیک Toolbar، در حالت Full Screen
وقتی در حالت Full Screen (با زدن کلید Ctrl+F11) به سر میبرید، در حالت پیشفرض نوار ابزار مرورگر بصورت اتوماتیک محو میشود و با بردن موس به بالای پنجره مرورگر دوباره نوار ابزار ظاهر میشود.
اگر میخواهید که نوار ابزار همیشه نشان داده شود و بصورت اتوماتیک محو نشود، به کلید browser.fullscreen.autohide مقدار false بدهید.
17- افزایش تعداد افزونه های نمایش داده شده در بخش Get Add-ons
در بخش Get Add-ons که از Tools->Add-ons->Get Add-ons قابل دسترسی است، مرورگر به شما 5 افزونه مفید را پیشنهاد میکند که شما میتوانید از همانجا نیز افزونه را دانلود کنید.
در صورتیکه میخواهید تعداد بیشتری افزونه به شما پیشنهاد شود، به کلید extensions.getAddons.maxResults مقداری بیشتر از 5 را دهید.
در صورت نیاز جهت بازگردانی مقدار هر کلید به حالت پیش فرض، کافیست بر روی آن کلید راست کلیک کرده و گزینه Reset را انتخاب نمایید.
ترفند دیکشنری Bobylon
دیکشنری بابیلون یکی از بهترین و محبوب ترین دیکشنری های جهان به شمار می رود که تقریباً در تمامی زمینه ها و به تمامی زبان های جهان دیکشنری های گوناگونی رائه می دهد. از آنجا که پچ های مخصوص زبان فارسی این نرم افزار هم وجود دارد ، کاربران پارسی زبان هم علاقه زیادی به این نرم افزار دارند. اما نسخه ای که در سایت شرکت سازنده وجود دارد ، به صورت Trial میباشد و پس از 30 روز امکان استفاده از آن از بین میرود. بدین منظور طریقه کرک کردن این برنامه و استفاده دائمی از آن را برای شما در نظر گرفته ایم.
برای نسخه ی 5 از یکی از شماره سریال های زیر می توانید استفاده کنید:
(به این ترتیب که روی آیکون دیکشنری در task bar کنار ساعت ویندوز کلیک راست کنید و Enter License را انتخاب کنید)
Name: People
License Code: 4BECA202B9C8963E
*******************************************
Name:emporu
Serial: 3XQFFG5YUAKACJYR2S8J6KFMUD0PKMY4
*******************************************
Name: michael mills
s/n: 4F8C9439D8E0AEB3E24A
*******************************************
Name: PGC2K TEAM
S/N: A7E72A3987F23D8F084A8154
*******************************************
Name: PGC2K TEAM
S/N: 5B675751627146E2EDC9FA0C
*******************************************
USERNAME: MELVIN
Serial nr:K90KA59T0HJSNJC4JDGA3XBJSUZDAMCR
اما با این همه، اگر به اینترنت وصل شوید دیکشنری به طور اتوماتیک به سایت بابیلون وصل می شود و شماره سریال شما را رد می کند و دیکشنری به نسخه ی آزمایشی اش بر می گردد. برای رفع این مشکل می توانید:
آ. وارد مسیری که دیکشنری در آن نصب شده شوید(مثلاً: C:Program Files/Babylon ) و روی فایل اجرایی Babylon کلیک راست کنید و در قسمت properties ،مشخصه ی Read Only را چک بزنید. به این ترتیب ممکن است موقع اتصال به اینترنت پیغام هایی مبنی بر اکسپایر شدن برنامه دریافت کنید، اما هیچ تغییری در برنامه ایجاد نخواهد شد. (ساده ترین روش)
ب. استفده از یک دیوار آتش شخصی مثل McAfee Personal Firewall برای اتصال به اینترنت و قطع کردن دسترسی بابیلون به اینترنت. (ترفند سی تی.بلاگفا) البته استفاده از یک دیوار آتش علاوه بر این، امنیت رایانه ی شما را نیز بالا می برد.
پ. غیر فعال کردن دیکشنری قبل از اتصال به اینترنت. (این روش راه حل مناسبی نیست چون ممکن است فراموش کنید هر بار این کار را انجام دهید.)
ترفند براي ويندوز 7
همانطور که اطلاع دارید پس از مدتها انتظار، پیشنمایش نسل بعدی سیستم عامل ویندوز، با نام "ویندوز 7" در تاریخ 7 ژانویه 2009 عرضه شد. به گفته اکثر کارشناسان ویندوز 7 بسيار بهتر از ويستا بوده و طراحان موفق به برطرف كردن مشكلاتي شدهاند كه كاربران سيستم مذكور را به ستوه آورده و ناراضي كرده بود. بنا بر پیشبینی ها و گفتههای مسئولان مایکروسافت نسخه نهایی ویندوز 7 در تابستان 2009 عرضه خواهد شد. در ویندوز 7 امکانات و قابلیتهای متعدد جدیدی نیز افزوده شده است. یکی از این قابلیتها کلیدهای میانبر جدیدی است که در کل محیط ویندوز کاربرد دارد. هماکنون به معرفی این کلیدهای میانبر جدید در ویندوز 7 میپردازیم. لازم به ذکر است کلیدهای میانبر سابق که در ویندوزهای قبلی کارایی داشت نیز همچنان برقرارند.
لیست این کلیدهای میانبر جدید در کل محیط ویندوز 7 به شرح زیر است:
کلید Windows + ↑: بیشینه ساختن (Maximize) پنجره.
کلید Windows + ←: حرکت پنجره به سمت چپ. با انجام این عمل به صورت متمادی، کل پنجره به سمت چپ خواهد چرخید!
کلید Windows + →: حرکت پنجره به سمت راست. با انجام این عمل به صورت متمادی، کل پنجره به سمت راست خواهد چرخید!
کلید Windows + ↓: کمینه ساختن (Minimize) پنجره و بازگردانی پنجره از حالت بیشینه.
کلید Ctrl + Windows + ←: پرش به مانیتور سمت چپ.
کلید Ctrl + Windows + →: پرش به مانیتور سمت راست.
کلید Ctrl + Windows: کمینه ساختن (Minimize) و بازگردانی کلیه پنجرههای باز.
کلید T + Windows: متمرکز شدن بر روی اولین پنجره موجود در Taskbar. با فشردن مجدد به پنجره بعدی موجود خواهید رفت و این گردش ادامه دارد. همچنین با فشردن کلید T + Shift+ Windows این گردش عقبگرد خواهد شد.
کلید Space + Windows: مشاهده دزدانه صفحه دسکتاپ! با این عمل، کلیه پنجرههای باز، شفاف میشود به طوریکه صفحه دسکتاپ دیده شود.
کلید G + Windows: مرتب کردن کلیه Gadgetهای موجود به ترتیب حروف الفبا.
کلید P + Windows: تنظیمات (ترفندسیتی) نمایش خارجی نظیر Mirror ،Extend Desktop و غیره.
کلید X + Windows: صفحه Mobility Center مشابه ویندوز ویستا.
کلید Windows + #: باز نمودن پنجره شماره # موجود در Taskbar. به عنوان مثال برای باز نمودن اولین پنجره Taskbar کلیدهای Win+1 و برای باز نمودن سومین پنجره کلیدهای Win+3 را وارد میکنیم.
کلید Windows + +: بزرگنمایی پنجره.
کلید Windows + -: کوچکنمایی پنجره.
Alt + P: نمایش و یا عدم نمایش صفحه پیشنمایش در هر پنجره.
همچنین کلیدهای ترکیبی زیر که به کمک ماوس صورت میگیرد مختص محیط Taskbar هستند:
Shift + کلیک بر روی یک آیکن: باز نمودن یک مورد جدید.
کلیک وسط ماوس بر روی یک آیکن: باز نمودن یک مورد جدید.
Shift + Ctrl + کلیک بر روی یک آیکن: باز نمودن (ترفندسیتی) یک مورد جدید با دسترسی ادمین.
Shift + راست کلیک بر روی یک آیکن گروهی شده: نمایش منوی پنجره شامل Restore All ،Minimize All ،Move All و غیره.
Ctrl + کلیک بر روی یک آیکن گروهی شده: گردش بر روی پنجرههای موجود در این گروه.
لازم به ذکر است جهت اطلاع کاربران مبتدی، کلید Windows بین دو کلید Alt و Ctrl در سمت چپ کیبورد قرار دارد.